Savo Milošević
FK Partizan
David De Hea

EPA/Anders Wiklundt

David De Hea, Foto: EPA/Anders Wiklundt

David de Hea doživeo je povredu na utakmici reprezentacije Španije protiv Švedske. Meč je završen rezultatom 1:1, a povreda čuvara mreže, razlog je za brigu navijača Mančester junajteda pred bitne utakmice.

De Hea je u 60. minutu, prilikom ispucavanja lopte, požalio se na povredu. Odmah je pao na teren, ukazana, lekari su reagovali, ali je golman ipak hramljući izašao iz igre.

PROČITAJTE JOŠ:

Zamenio ga je Kepa Arizabalaga, golman Čelsija koji je bio standardan među stativama u reprezentaciji Španije, ali je posle kiksa protiv Norveške, Roberto Moreno odlučio da šansu prepusti Davidu de Hei.

David De Hea

EPA/Anders Wiklundt

David De Hea, Foto: EPA/Anders Wiklundt

Španija je do boda stigla golom Rodriga u 92. minutu, nakon što je prednost Šveđanima doneo Markus Berg u 50.

"Crnogorci će uvek biti Srbi bez obzira na državni status!" Reči koje odzvanjaju Balkanom (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 15.10.2019. 22:15 Sve stalo u dve rečenice. neredi na meču Kosova i Crne Gore, Foto: Youtube/Report TV Ogroman broj incidenata na tribinama stadiona "Fadilj Vokri" u Prištini obeležio je utakmicu između selekcije tzv. Kosova i reprezentacije Crne Gore.

Ukoliko Španac bude morao da pauzira, biće to veliki udarac za Mančester junajted koji od starta sezone ne briljira u Premijer ligi. U narednom kolu, očekuje ih derbi meč protiv Liverpula, a 24. oktobra gostovaće Partizanu u trećem kolu grupne faze Lige Evrope. Podsetimo, jedna od retkih svetlih tačaka poslednjih godina u engleskom klubu upravo je David De Hea.

BONUS VIDEO:

Izjava Aleksandra Mitrovića posle gola za pobedu Srbije protiv Paragvaja