Zdravko Mamić
Printscreen Youtube / Klix.ba
Zdravko Mamić

Printscreen Youtube / Klix.ba

Zdravko Mamić, Foto: Printscreen Youtube / Klix.ba

Zdravka Mamića, bivšeg glavnog čoveka zagrebačkog Dinama i begunca od hrvatskog pravosuđa, čini se, nije previše zabrinula činjenica što je protiv njega ovih dana na Županijskom sudu u Osijeku potvrđena i treća optužnica, koja ga tereti da je nezakonito sa Dinamovog računa u austrijskom Klagenfurtu podigao ukupno 2,2 miliona evra, koje je potom koristio u privatne svrhe.

PROČITAJTE JOŠ:

Bosanski Klix.ba tako navodi kako je Mamić u subotu uveče proveo u jednom u sarajevskih ugostiteljskih lokala.

Tamo je vladala sjajna atmosfera, pa je Mamić sebi dao oduška plesom i pesmom, a Vinarija Topić objavila je dva videa Mamićevog performansa.

Zapevao je Mamić pesmu Mitra Mirića 'Ne može nam nitko ništa', uz odobravanje i bodrenje ostalih gostiju.

U Hrvatsku dovode Klarensa Sedorfa za trenera!

AUTOR: B92/S.M. DATUM I VREME: 06.10.2019. 13:48 Legenda fudbala. Klarens Sedorf, Foto: AP/Lalo R Villar Legendarni holandski fudbaler, a sada trener Klarens Sedorf mogao bi da preuzme jedan klub iz Hrvatske. Portal Republika.eu tvrdi da je predsednik Osijeka otputovao u Dubai da razgovara sa Sedorfom o potencijalnom angažmanu.

Podsećanja radi, optužno veće prihvatilo je i predlog tužilaštva da optužnicu spoji sa tzv. drugom optužnicom na istom sudu, prema kojoj se Mamiću i još šestorici okrivljenih treba početi suditi za dodatno izvlačenje novca iz Dinama.

BONUS VIDEO:

Srećko Lisinac za Alo govori o dočeku i teškom turniru koji predstoji u januaru!