Džonatan Sorijano
printscreen youtube
Džonatan Sorijano

printscreen youtube

Džonatan Sorijano, Foto: printscreen youtube

Ušao je na poluvreme utakmice i na kraju postao heroj. Tog jutra postao je otac, dobio je ćerku i upravo je iz tog razloga zakasnio na meč.

Samjuel Eto se penzionisao posle 22 godine aktivnog igranja fudbala!

AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.09.2019. 14:36 Sa klubovima i reprezentacijom Kameruna osvojio je 18 trofeja. Samjuel Eto, Foto: Profimedia Čuveni kamerunski fudbaler Samjuel Eto završio je karijeru u 38. godini. AUTOR: Alo.rs/ M. Dr. DATUM I VREME: 07.09.2019. 00:23 Samo Kipar i Kazahstan podelili bodove.

Tada je igrao za Salcburg, a njegovo ime je Džonatan Sorijano. Salcburg je tada igrao protiv Volfsbergera, rezultat je na poluvremenu bio 2:2, a onda je Sorijano ušao u igru dao het trik i doprineo da na kraju Salcburg pobedi 6:2.

Ovo je neverovatan dan za mene, izjavio je Sorijano posle utakmice. Dobiti šansu da igram i da postignem tri gola, mislim da ovo dugo neću zaboraviti.

PROČITAJTE JOŠ:

Sorijano je od 2012 - 2017 godine nastupao za ekipu Salcburga. Za ovaj tim odigrao je 144 utakmice na kojima je postigao 120 golova. Posle je nastupao i u Kini za Peking Guan, a ove sezone igraće u Španiji za ekipu Đirone. 

BONUS VIDEO:

Poslednji trening fudbalera Srbije pred duel sa Portugalom