Luka Jović i Luka Modrić
(AP Photo/Hassan Ammar)
Luka Jović i Luka Modrić

(AP Photo/Hassan Ammar)

Luka Jović i Luka Modrić, Foto: (AP Photo/Hassan Ammar)

Real Madrid je uspeo da nadoknadi prednost Barselone i osvoji 34. titulu u La Ligi, a jedan od najzaslužnijih za to je kapiten Hrvatske reprezentacije, Luka Modrić!

Iako mu sve više oduzima vremena na terenu mlađi kolega, Valverde, Modrić isitče da veruje Zidanu, te da je razgovarao sa njim:

"Zidan mi je rekao da je veoma zadovoljan sa mojim učinkom, zalaganjem i da treba da nastavim tako. On ne sumnja u moju sposobnost, samo mi kaže iskreno da trenutno ima drugačiju viziju o tome šta je najbolje za tim. Ja prihvatam takav stavi i zasučem rukave! Još uvek sam u potpunosti motivisan i pokazujem želju da se pokažem, baš kao prvog dana kad sam stigao u Madrid. Sve je potom stalo na svoje mesto!" - odličan stav ima osvajač "Zlatne lopte"!  

Istakao je bezbroj puta da želi u Madridu da završi karijeru:

"Ko ne bi želeo. Čekam da vidim da li i klub to želi. Real je moja kuća, ali oni odlučuju šta je najbolje za klub. Znam da igrači iz srednjeg reda i napadači retko ostaju ovde kad napune 35 godina. Ja sam uspeo, a to mi nije dato, zaslužio sam radom i ponašanjem. Ako Real odluči da im nisam potreban, spreman sam za tu neželjenu opciju!" Ništa neće promeniti moje emocije prema klubu. Nadam se da ću da razbijem stereotipe da se ne može završiti karijera u Realu kad napuniš određene godine. Trudio sam se veoma žarko da stignem u Real, prošao sam kroz sve i neću dopustiti da moj status ode tako olako. Boriću se na terenu kako bih ostao" - kaže ovaj 34-godišnjak i dodaje:

"Jedina sigurna stvar je da ću igrati za Real sve do jula 2021. godine, a posle toga? U mojim godina ne mislim o tome, videćemo, ajmo korak po korak. Nisam na početku karijere, osećam da imam još nekoliko godina u mojim nogama. 100 posto sam siguran da želim da igram! Najvažnije je da me zdravlje posluži!"

PROČITAJTE JOŠ: