Luka Marković na treningu Partizana
FK Partizan
Luka Marković na treningu Partizana

FK Partizan

Luka Marković na treningu Partizana, Foto: FK Partizan

Crno-beli testiraju novog Sava Miloševića! Ne, nije u pitanju rotacija na mestu šefa struke Partizana, već je reč o napadaču Torina Luki Markoviću (20) koji trenutno održava formu sa crno-belima i koji po mišljenju stručnjaka neodoljivo podseća na legendarnog centarfora kluba iz Humske.

Perspektivni Marković nije nepoznanica za Partizanovu struku, pošto je još početkom godine bio na radaru zaduženih za klupsku transfer politiku. Ali, tada do dogovora nije došlo pa će visoki napadač iz drugog pokušaja probati da se izbori za ugovor u dresu beogradskih crno-belih.

Reč je o fudbaleru koji ima ugovor sa Torinom, a čiji su talenat uočili i skauti Juventusa i doveli ga u svoje redove 2018. godine. Za razvojni tim „stare dame“ Marković je odigrao 26 mečeva i postigao je šest golova, ali je zbog male minutaže i želje za dokazivanjem rešio da promeni sredinu i preseli se u Krotone.

Iako Partizan ima prednost, Markovića prate i brojni italijanski klubovi, pa nije isključeno da bivši reprezentativac Srbije do 19 godina ponovo završi na Apeninima.

PROČITAJTE JOŠ: