JOVIĆ PODELIO CEO KLUB Srbina smatraju kancerom u svlačionici

O status Luke Jovića u Real Madrida se redovno spekuliše. Prema najnovijim vestima, srpski napadač je bio meta rasprave u italijanskom Milanu.

Luka Jović
Luka Jović, Foto: Instagram/lukajovic

Luka Jović posle slabe sezone u Realu okončane povredom zgloba je već viđen u drugom klubu, samo je pitanje u kom. Milan se mesecima unazad navodi u najužem krugu zainteresovanih timova i najpogodnijih destinacija po posrnulog mladog srpskog golgetera.

Prema poslednjim vestima, uprava "roso-nera" je podeljena po pitanju Jovićevog angažmana

Sadašnji trener Red Bul Salcburga kome se čuva mesto na klupi Milana, Ralf Ragnik je od kluba tražio da zadrži Donarumu, Romanjolija, Tea Ernandeza, Čalhanoglua, Benasera koga hoće Siti, kao i Rebića, dok su svi ostali igrači na prodaju, sigurni za narednu sezonu. Paketa i Kesi su na prodaju, a Nemcu predstoji razgovor sa Ibrahimovićem na kraju sezone.

 

Ragnik ujedno želi da upari Srbina sa Rebićem i time zanovi ubitačni tandem iz Bundeslige.

U klubu su podeljeni po pitanju angažovanja Srbina. Prvo, cena je prevelika, jer ga se Real neće odreći za manje od 40 miliona, što je u ovom trenutku preveliki zalogaj za posrnulog giganta sa "San Sira".

Drugo, smatra se da Jović ima problem sa prilagođavanjem, uz podsećanje i u Lisabonu dolazio u sukob sa Benfikom, za početak, plus svi problemi i u Realu, mada nijedan od tih nije potvrđen, osim napuštanja karantina u Srbiji.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi