Seltik Rendežr
twitter/Fawneyyy
Seltik Rendežr

twitter/Fawneyyy

Seltik Rendežr, Foto: twitter/Fawneyyy

Uoči najvećeg derbija u Škotskoj, između Seltika i Rendžera, jedan navijač je izazvao apsolutno negodovanje na društvenim mrežama!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, nije u pitanju bio navijač, nego novinar škotskog tabloida "SUN" koji je u reportaži izašao pozirajući u dresovima ova dva tima!

Bilo je raznih komentara na društvenim mrežama a jedan od njih je izjavio da nijedan navijač ova dva tima ne bi nosio ovu budalaštinu.

"Čovek koji se najviše mrzi u Škotskoj", bilo je svakakvih negativnih komentara, dok je bilo u manjini i nekih koji su pozdravili ovaj potez, najpre njegovu hrabrost!

Seltik se nalazi na prvom mestu "Škotske Premier lige" i imaju čak 10 poena prednosti u odnosu na rivala kojeg dočekuju danas!

Nil Lenon, koji je preuzeo prvaka "Škotske Premier lige", posle odlaska Brendana Rodžera u Lester siti, rekao je da njegova budućnost ne zavisi od današnjeg rezultata i najavio je doček igračima Rendžera!

"Želim da Rendžer oseti zvuk i moć koju možemo da generišemo na ovom stadionu, ne samo timsku, nego i od navijača isto!", potom je nastavio: "Mislim da je prednost domaćeg terena u tome stvar. Mi stvaramo atmosferu i hranimo se njom!" - zaključio je menadžer Seltika.

Trenutno Seltik vodi 1:0 na poluvremenu!