Veljko Paunović
Reading FC
Veljko Paunović

Reading FC

Veljko Paunović, Foto: Reading FC

Jako loš dan za Srbe, generalno, u Engleskoj, a naročito za trenere Veljka Paunovića i Vladimira Ivića. Nakon što je Luka Milivojević doživeo blamažu od Liverpula (0:7) poražena su i naša dva stručnjaka.

Paunovićev Reding nije uspeo da dođe do bodova u sudaru sa Brentfordom (1:3). Domaći su u prvom poluvremenu rešili sve dileme oko pobednika. Već u 29. minutu bilo je 3:0, a golove su postigli Jensen i Mbeumo (dva). Do kraja je samo Aluko uspeo da postigne utešni pogodak za goste i postavi konačan rezultat.

Ništa bolje nije prošao ni Ivić na gostovanju u Hadersfildu (0:2). Nešto slično kao sa Redingom viđeno je u drugom delu Engleske. Domaćin je u 32. minutu već postavio konačan ishod. Frejzer Kembel je na početu duela doneo prednost, a Kapue autogolom ostavio "stršljenove" bez nade za pobedom.

Reding je nakon sjajnog starta sezone sada ispao iz dela tabela na kojoj su timovi koji vode borbu za plej-of, dok je Votford i dalje na 5. mestu. Ipak, Burnmaut, a naročito Norič počeli su da prave ozbiljnu razliku i da polako, ali sigurno koračaju ka direktnom plasmanu u elitu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: