Ljubavnica ima poruku za suprugu fudbalera Sitija: Ne brini, nisi posebna!

Alo.rs/M.D | sport 2020-09-14 19:06:50 2020-09-14 19:06:50

Fil Foden je oženjen i ima malo dete, ali to ga nije sprečilo da okusi čari islandskih devojaka tokom gostovanja engleske fudbalske reprezentacije u Rejkjaviku

Instagram.com/LucyJones

Foden je zajedno sa Mejsonom Grinvudom proveno noć u hotelu sa nekoliko Islanđanki, ali na njegovu žalost - sve je otkriveno. Devojke su kasnije ispričale detalje, a Foden je tako mlad napravio veliku životnu grešku.

Nije Foden "cvećka", mediji u Engleskoj razotkrili su da je imao nekoliko afera dok je bio u vezi i očigledno je znao da koristi status bogate, mlade i poznate osobe.

Lusi Džons, 23-godišnja devojka, otkrila je da je Foden pokušao da je upozna prošle godine iako je imao devojku i sinčića. Bilo je to dok je Foden bio na okupljanju U21 engleske reprezentacije.

"Ljudi trebaju da znaju da to nije ništa novo i moraju da znaju kakav je on zapravo", kazala je Lusi.

Njoj je Foden, inače fudbaler Mančester sitija, počeo da šalje poruke dok je bio u Turskoj sa nacionalnim timom. Kaže da joj je slao svoje fotografije i na kraju pisao: "Jedva čekam da budem sa tobom u hotelu".

Dogovorili su se da idu na večeru nedaleko od Fodenove vile, ali do toga nije došlo jer, barem ona tako tvrdi, na vreme je shvatila da ima suprugu i sina. Takođe je izjavila da je razmena poruka sa Fodenom trajala oko dve nedelje.

"Stalno me je zvao "prekrasnom" dok su se razgovori odugovlačili u noć. Poslala sam mu nekoliko fotografija, jednu od njih u grudnjaku, sa donjim delom pidžame, koju je izgleda voleo", rekla je Džons, koja je pokušala da uteši Fodenovu partnerku Rebeku Kuk, kada je ova već saznala za celu stvar:

"Ne brini, nisi posebna. To je radio i sa drugim devojkama", kazala je jedna u nizu Fodenovih devojaka koje je želeo za sebe na samo neko vreme.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više