Mohamed Salah
EPA-EFE/PETER POWELL
Mohamed Salah

EPA-EFE/PETER POWELL

Mohamed Salah, Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

* Liverpul 30 godina nije osvojio Premier ligu

* Prošle sezone su bili drugi

* Mančester siti brani titulu

Čast da otvore novu sezonu u Premier lige pripala je fudbalerima Liverpula i Noriča, meč je odigran na "Enfildu", a domaćin je pitanje pobednika rešio već u prvom poluvremenu.

Slavili su Klopovi puleni sa 4:1 (4:0) na svom stadionu.

Legenda svetskog fudbala u centru skandala! Ostavio ženu i decu zbog duplo mlađe devojke! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 22:44 On je sa svojom suprugom Ivanom u braku 25 godina! Pavel Nedved, Foto: twitter/Metalleaf * U Italiji je igrao za Juventus i Lacio * U periodu od 1996.-2001.

Poveli su već u osmom minutu, Origi je centrirao sa leve strane, a nespretni Henli je postigao autogol.

Pokazali su i fudbaleri Noriča da mogu da budu jako opasni, par puta su zagrejali Alisona, ali promene rezultata nije bilo.

Zbog ovoga je doveden u Real, pogledajte fantastične "makazice" Jovića! Modrić je mogao samo da isprati pogledom! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:59 Prkosi zakonima gravitacije! Luka Jović, Foto: twitter/MrRSB * Luka Jović je ovog leta stigao u Real * Na treningu je postigao prelep gol makazicama * Izašao je iz povrede Novo pojačanje Real Madrida, Luka Jović nije imao toliko sreće od kad je došao u najveći klub na svetu.

Igrao se 19. minut kada je Firmino proigrao Salaha u kaznenom prostoru rivala, da bi Egipćanin postigao svoj prvi gol u sezoni za 2:0.

U 28. minutu je bilo i 3:0, korner Salaha je u gol glavom pretvorio Virdžil van Dajk.

A onda, 39. minut, Alison je ostao na travi, požalio se na povredu i morao je van terena, zamenio ga je novajlija Adrijan.

Preminuo LEGENDARNI IGRAČ PARTIZANA!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 09.08.2019. 20:11 - 09.08.2019. 21:01 Tužna vest za navijače Partizana! Fahrudin Jusufi, Foto: FK Partizan * Jusufi je u Partizanu kao igrač bio u periodu od 1957-1966 * Kao trener radio je od 1987-1988.godine * Osvojio četri titule prvaka Jugoslavije sa Partizanom Legendarni fudbaler Partizana Fahrudin Jusufi preminuo je u 80.

Samo tri minuta nakon izmene, "Redsi" dolaze i do četvrtog pogotka, Aleksander-Arnold je sjajno centrirao, da bi Origi glavom pronašao put do mreže "Kanarinaca".

Otišlo se sa 4:0 na odmor, igralo se otvoreno i u nastavku, pretili su Henderson, Firmino i Salah gostima, da bi potom Lajtner, samo što je ušao sa klupe, pogodio prečku na drugoj strani.

Najavio je Nemac gol Noriča, igrao se 64. minut kada se Puki odlično snašao pred golom domaćina i savladao Adrijana za 4:1.

Čini se da je od tog trenutka blago opao ritam, bilo je ipak prilika, u finišu je Aleksander-Arnold dobro izveo slobodan udarac iz zone šuta, ali je Krul još bolje intervenisao.

Nije bilo promene rezultata, odličan start sezone za aktuelnog prvaka Evrope, ali postoji bojazan da se Alison ozbiljnije povredio, što bi bio ogroman peh za četu Jirgena Klopa.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića