Miroslav Ćiro Blažević
Alo/Marko Metlaš
Miroslav Ćiro Blažević

Alo/Marko Metlaš

Miroslav Ćiro Blažević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Dobar glas daleko se čuje. Miroslav Ćiro Blažević je u razgovoru za hrvatski portal "24sata" ispričao da je u Srbiji primio rusku vakcinu Sputnjik V, dodavši da se oseća odlično. Hrvatske kolege pozvale su osvajača trećeg mesta sa Hrvatskom na Mondijalu 1998. godine, sa željom da provere informaciju da se preko reda vakcinisao u jednoj zagrebačkoj bolnici, ali ih je Blažević odmah demantovao.

– Nisam se ugurao preko reda, ne želim! Da jesam, sad bi mi ti je…o mater – rekao je uz osmeh nekadašnji selektor Hrvatske, dodavši:  – Lepo sam tamo otišao kad sam već mogao, i mogu ti reći, svakoga dana kad se pogledam u ogledalo, sve više ličim na Putina! Raste ta lepa plava kosa, baš je krasna, još samo da izvežbam njegov pogled, i to je to.

Blažević je otkrio da je u Srbiji bio pre desetak dana, dodavši da neće ići po drugu dozu jer su "specijalno za njega Rusi smućkali Sputnjika" u samo jednoj dozi.

– Ništa dvaput, ne idem više. Izvadili su mi tamo i krv da vide kako sam reagovao na vakcinu, valjda test na antitela. Čuj, kako sam reagovao – tako da svako malo i bradu moram da podšišam, raste kao kod Draže – rekao je Ćiro Blažević i istakao da je otišao u Srbiju jer “tamo nude najefikasniju i najverodostojniju vakcinu, koje u Hrvatskoj još nema, i ko zna hoće li je biti.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

XXL

15.02.2021 23:30

Ćiro uvek ste dobrodošli u Srbiju, a može i kao savetnik fudbalskom selektoru.