Dve legende:  Maradona i Toti
Tanjug
Dve legende:  Maradona i Toti

Tanjug

Dve legende: Maradona i Toti, Foto: Tanjug

Skandal dobija sve veće razmere. Dua Lipa, britanska pevačica albanskog porekla, podigla je veliku prašinu poslednjih dana ekstremističkim ispadima na društvenim mrežama.

Lipa, čiji su se roditelji odselili sa Kosova i Metohije 1992. zbog rata u Jugoslaviji često promoviše postojanje tzv. Kosova i pokušava da utiče na publiku u tom smeru, objavila je secesionističku i skandaloznu fotografiju koja nema veze samo sa južnom srpskom pokrajinom.

Okačila je fotografiju zastave na kojoj je imaginarna teritorija "velike Albanije" koja obuhvata prostor Kosova i Metohije, ali i još neke srpske teritorije kao i grčke, crnogorske, ali i teritorije Severne Makedonije.

Da zlo bude veće, jedan od pola miliona ljudi koji su lajkovali skandalozan post je i - ni manje ni više, i Frančesko Toti.

Legendarni "princ Rima" ima veliku armiju obožavalaca širom sveta, pa i u Srbiji, ali je ovim potezom razočarao fanove na ovim prostorima.

Možda se može naći opravdanje za Totija u činjenici da on nema pojma šta fotografija predstavlja i da je verovatno po automatizmu označio da mu se fotografija sviđa, jer prati Lipu na Instagramu.

Bilo kako bilo, mnogi će zbog ovoga omrznuti Totija. 

PROČITAJTE JOŠ: