Kristijan Eriksen
EPA - EFE, Neil Hall
Pol Skols

AP/Jon Super

Pol Skols, Foto: AP/Jon Super

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Pol Skols, ponovo je kritikovao upravu kluba sa "Old Traforda" po pitanju letnjeg prelaznog roka.

Junajted je potrošio 159 miliona evra na tri igrača, harija Megvajera, Danijela Džejmsa i Arona van Bisaku, ali Skols smatra da je Ed Vudvord još jednom podbacio.

Vest Hem pregažen, Sterlingov "het-trik" za moćan start sezone! (VIDEO)

AUTOR: B92/S.I. DATUM I VREME: 10.08.2019. 15:47 Siti je dominantno započeo svoj put ka odbrani titule. Rahim Sterling, Foto: AP Photo/Rui Vieira, FILE * Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Vest Hem sa 5:0 na gostovanju u Londonu u prvom kolu Premijer lige * U petak su svoj duel odigrali Liverpul i Norič u kom su "redsi" slavili 4:1 * Sterling je postigao "het-trik" AUTOR: B92/ M.

Posebno smatra da je neuspeh to što nisu angažovali napadača i kreativnog veznog igrača poput Kristijana Eriksena iz Totenhema, koji je bio u pregovorima sa klubom.

"Bio sam jako uzbuđen kada sam čuo da se pominje Kristijan Eriksen. On bi bio razlika u smislu u kom je Kevin de Brujne u Mančester sitiju, neko ko postiže i namešta golove. Ipak, Junajted ga nije doveo, mada ima neke dobre igrače, tako da će im bivi cilj top četiri i mislim da će uspeti da budu u toj grupi", rekao je Skols u emisiji "Premier League breakfast" čiji je domaćin Robi Sevidž.

Kristijan Eriksen

EPA - EFE, Neil Hall

Kristijan Eriksen, Foto: EPA - EFE, Neil Hall

Skols smatra i da je klub morao da dovede zamenu za Romelua Lukakua koji je za 65 miliona evra otišao u Inter.

"Meni je ta pozicija napadača zabrinjavajuća. Znam da imaju igrače poput Marsijala i Rašforda, kao i mladog Grinvuda, ali da li su oni prave 'devetke'? Videćemo. Mislim da su svi oni nešto između krilnih napadača i devetki. Moraju da dokažu da su sposobni da postignu između 25 i 30 golova po sezoni", izjavio je Skols.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted takmičenje u Premijer ligi otvara u nedelju 11. avgusta od 17.30. Biće to derbi na "Old Trafordu" sa ekipom Čelsija.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!