Darko Lazović
EPA-EFE/SRDJAN SUKI
Darko Lazović

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Darko Lazović, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Fudbalski reprezentativac Srbije Darko Lazović priznao je da su posle poraza od Portugalije (4:2) u Beogradu znatno umanjene šanse za plasman na EURO.

Spektakl koji vas na kraju neće zadovoljiti, nije sramota ali ostaje žal! (FOTO + VIDEO)

Reprezentacija Srbije je poražena rezultatom 4:2 od selekcije Portugala! SRBIJA - PORTUGAL 2:4 Srbija posle četiri odigrana meča ima skor od pobede, remija i dva poraza, dok je Portugal ostvario prvi trijumf. Naše fudbalere očekuje za tri dana utakmica sa Luksemburgom, dok Portugalci igraju sa Litvanijom. Za nas su golove postigli Milenković (67.

"Bolan poraz, pogotovo što smo sad dosta udaljeni od Evropskog prvenstva. Prvo poluvreme dosta korektno smo odigrali, ali smo nesrećno primili gol i bilo je teško se vratimo. Portugalija je odlična ekipa, mi moramo da napredujemo još dosta", rekao je Lazović novinarima posle utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Fudbaler Verone kaže da su Ukrajina i Portugalija sada daleko od Srbije na tabeli B kvalifikacione grupe sa osam, odnosno dva boda više ali i uz meč manje prvaka Evrope.

"Realno su nam sad male sanse za EP, Ukrajina je daleko, Portugalija je isto ispred nas sa utakmicom manje, ali predstavljamo svoju zemlju i moramo da damo maksimum do kraja. Ima i dalje šanse kroz taj baraž u Ligi nacija".

Darko Lazović

EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Darko Lazović, Foto: EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Lazović dodaje da je Portugalija veoma kvalitetan tim koji tera na grešku rivale.

"Naterali su nas svojim kvalitetom da se povučemo i branimo, možda smo neke situacije mogli bolje da rešimo, ali sada ne možemo da se vratimo i sami smo razočarani", zaključio je on.

BONUS VIDEO

Tumbaković o odbrani Srbije protiv Portugala: “To je proces i moramo da poradimo na tome...”