Lazar Marković
EPA/LINDSEY PARNABY
Lazar Marković

EPA/LINDSEY PARNABY

Lazar Marković, Foto: EPA/LINDSEY PARNABY

Kako prenose hrvatski mediji iz dobro obaveštenih menadžerskih izvora Dinamu iz Zagraba ponuđen je Lazar Marković (25). Marković je do sada u karijeri igrao u Partizanu, Benfici, Liverpulu, Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlechtu, a poslednji klub bio mu je Fulham sa koji ga ugovor više ne veže, tako da je sada slobodan igrač.

Marković ima Bešiktaševu ponudu koji mu može dati platu mnogo veću nego Dinamo, ali Turci imaju probleme. Marković bi došao u Dinamo, a na Maksimiru bi dobio platu od 900.000 eura.

Marković igra na poziciji desnog krila, može igrati na poziciji polušpica, a i na levom krilu. To što je ponuđen Modrima, naravno, ne treba značiti ništa, iskreno ne vjerujemo da će se ta priča ostvariti, navodimo je tek kao kuriozitet. Od 2014. godine bio je u Liverpoolu, a za slavni klub odigrao je samo 34 utakmice.

PROČITAJTE JOŠ:

Karijera Lazara Markovića je od 2014. godine kada je prešao u Liverpul u strmoglavom padu. Liverpool je tada platio Benfici 25 miliona evra. Marković je do sada u karijeri igrao u Partizanu, Benfici, Liverpulu, Fenerbahčeu, Sportingu, Halu, Anderlechtu, a poslednji klub bio mu je Fulham sa koji ga ugovor više ne veže, tako da je sada slobodan igrač.

BONUS VIDEO:

Nenad Lalatović ne može da obuzda pogled!