Lalatović zbog čuvenog skandala u Kruševcu najavio da OVO NEĆE URADITI!

Tanjug/V.Ž. | sport 2019-05-10 16:57:33 2019-05-10 16:57:33

Utakmica između Napretka i Radničkog igra se sutra od 16 sati

Alo/N.Vujanović

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović izjavio je da ekipa u Kruševcu protiv Napretka ide na pobedu, uprkos već obezbeđenom drugom mestu, kao i da niko još ne razmišlja o revanšu polufinala Kupa protiv Partizana.

"Možda utakmica nema rezultatski značaj, ali za mene lično ima. Napretku ću suprotsaviti najjači mogući sastav, jer mi želimo da zabeležimo novu pobedu i uknjižimo još tri boda. Iako nas u sredu očekuje meč sezone protiv Partizana, naše misli su okrenute samo prema Kruševcu. O Partizanu još uvek ne želim da razmišljam i o Partizanu uopšte ne sme da se priča u svlačionici dok ne završimo duel sa Napretkom", rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

Lalatović je, zbog svega što se dešavalo nakon poslednjeg gostovanja Radničkog u Kruševcu, odlučio da ne prisustvuje konferenciji za štampu posle utakmice, na kojoj će se pojaviti neko od njegovih pomoćnika.

On je istakao da se zbog vređanja njegove porodice i devetogodišnje ćerke nikada više neće pojaviti u pres - centru Napretka i da se nada da će ga nadležni ljudi iz FSS-a razumeti zbog toga.

Utakmica između Napretka i Radničkog igra se sutra od 16 sati.

Expand player
Pogledajte više