Ivica Tončev i Nenad Lalatović
Alo.rs
Ivica Tončev i Nenad Lalatović

Alo.rs

Ivica Tončev i Nenad Lalatović, Foto: Alo.rs

Nenad Lalatović će i naredne sezone biti trener fudbalera Radničkog iz NIša. Dve strane su postigle dogovor i uskoro bi trebalo da ozvaniče produžetak uspešne saradnje, koja je minule sezone krunisana osvajanjem drugog mesta u Superligi Srbije, što je najveći uspeh Nišlijan u elitnom rangu domaćeg fudbala.

Zvezdan Terzić

Alo!/Marko Metlaš

Prvi čovek kluba Ivica Tončev je obavio razgovore s mladim stručnjakom kojem je pre nekoliko dana istekao ugovor s Nišlijama i dve strane su se dogovorile da nastave započeti posao. Kao glavni cilj u narednoj sezoni je označeno osvajanje barem jednog trofeja i ponovni plasman na evropsku scenu, a u tu svrhu na “Čair bi vrlo brzo trebalo da stigne i nekoliko velikih pojačanja.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Nastavak saradnje sa Nenadom Lalatovićem znači da od sutra krećemo sa ozbiljnim pripremama za osvajanje trofeja sledeće sezone, a klub će se koncentrisati i na visoke domete u kvalifikacijama za Ligu Evrope - rekao je Ivica Tončev i najavio da u narednim danima sledi dolazak ozbiljnih fudbalskih imena na stadion Čair.