Srbija - Luksemburg
EPA-EFE/JULIEN WARNAND
Srbija - Luksemburg

EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Srbija - Luksemburg, Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Tri dana kasnije "orlovi" će ugostiti i Ukrajinu na istom mestu, ali prvo mora da padne Luksemburg. Srbija ne zavisi sama od sebe i to je problem, zato oprezno prilikom biranja parova EURO 2020 kvalifikacija za vaše tikete.

Potrebno je "orlovima" da od samog starta krenu ofanzivno... Nemaju šta da čekaju niti da izgube, šanse su im male i moraju da slave u oba preostala meča.

VEST DANA

Zato se očekuje da izabranici Ljubiše Tumbakovića krenu sa atacima od početka. Ukoliko budemo gledali goleadu u prvom poluvremenu, možete dobro i da zaradite.

Ako bude najmanje jedan gol do 15. minuta, i 2+ golova od 16. do 45. minuta kvota je sjajnih 10.66.

Srbija - Luksemburg

EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Srbija - Luksemburg, Foto: EPA-EFE/JULIEN WARNAND

Zašto Srbija ne zavisi sama od sebe? Pored oba trijumfa, potrebno joj je da Portugal odigra barem jednom nerešeno, protiv Litvanije ili potom sa Luksemburgom. Nije mnogo realno, ali mogućnost postoji.

Jasno je da su nam potrebni pogoci, Aleksandar Mitrović grabi ka novom rekordu i zvanju "kralja strelaca" u nacionalnom timu. Stigao je raspucan, kao prvi strelac Čempionšipa sa 12 golova u dresu Fulama.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije mnogo ostalo do četvrtka (20.45) i duela na stadionu "Rajko Mitić", zato pogledajte šta se sve to zanimljivo nalazi u Meridianbet ponudi.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana