Simo Krunić
Alo! M.Metlaš
Simo Krunić

Alo! M.Metlaš

Simo Krunić, Foto: Alo! M.Metlaš

Upravni odbor Radničkog odlučio je danas da sporazumno raskine ugovor o saradnji sa Stručnim štabom na čelu sa Simom Krunićem.

Rođena najveća strast u fudbalu! Ljubav koja traje 35 godina! (FOTO + VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ S.I. DATUM I VREME: 19.08.2019. 17:50 - 19.08.2019. 17:57 Debi Dijega Maradone u dresu Napolija protiv River Plate. Maradona u Napolju, Foto: HBO via AP Pre tačno 35 godina, na današnji dan 1984. godine, Maradona je odigrao prvu utakmicu u dresu Napolija - prijateljsku protiv River Plate. AUTOR: Tanjug/V.Ž.

Rukovodstvo Radničkog nije zadovoljno onim što je prikazano u dosadašnjem prvenstvu, a pre svega konceptom igre koji nije u skladu sa tradicionalnom napadackom igrom Radnickog. Takođe, klub je već ozbiljno pristupio pronalaženju odgovarajućeg kadrovskog rešenja koje će odgovoriti izazovima koji su pred Radničkim.

Više puta u prošlosti je istaknuto da rukovodstvo Radničkog zahteva od stručnog i igračkog kadra da na terenu u svakom trenutku iskažu maksimalno zalaganje na terenu i igraju na 'gol vise' .

PROČITAJTE JOŠ:

Ukoliko nisu spremni da pokažu potrebne sposobnosti i kvalitete i na najbolji način odgovore ambicijama koje klub bogate tradicije kakav je Radnički gaji, spremni smo da promenimo sve one koji nisu spremni da odgovore tim izazovima.

BONUS VIDEO:

Alo! anketa: Pitali smo Beograđane koji košarkaš neće putovati na Mundobasket