Nikola Krstović
FK Crvena zvezda
Nikola Krstović

FK Crvena zvezda

Nikola Krstović, Foto: FK Crvena zvezda

Radi se punom parom na Divčibarama, a o spremnosti fudbalera Crvene zvezde da odgovore svim izazovima koje pred njim postavi Dejan Stanković, govori mladi i talentovani Nikola Krstović.

- Naporno radimo, do sada smo svaki dan imali po dva treninga i to je veoma izazovno za izdržavanje. Ujutru trčimo i radimo vežbe snage, a popodne više sa loptom. Naravno, svi smo fokusirani da se što bolje spremimo, tako da nema zabušavanja. Vreme nas takođe dobro služi, ujutru bude malo hladnije, pa nam bude lakše da trčimo, popodne malo toplije, ali tada budemo nekako odmoriniji, pa sve to dođe na svoje - ističe Krstović.

Svedoči i crnogorski napadač o velikom drugarstvu koje vlada u svlačionici.

- Atmosfera u ekipi je odlična. Meni je to veoma bitno, a utisak je da zaista svi, kolko god treninzi budu teški, uživamo da budemo u društvu jedni drugih. Mislim da je to ključno za postizanje uspeha i ostvarivanje sjajnih rezultata.

Iako ima svega 20 godina napadač se postavlja kao stariji brat prema mlađim saigračima.

- Ima nekoliko novih igrača iz omladinskog pogona i čini im se da su se već uklopili. Prišao sam im još na prozivci i rekao da sam tu za sve što im treba. Većinu ih poznajem od ranije, igrali smo neke utakmice zajedno, tako da znam da imaju kvalitet - hvali Krstović bisere Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ: