Kristijano Ronaldo
EPA/Ali Haider
Kristijano Ronaldo

EPA/Ali Haider

Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/Ali Haider

Srpski fudbaler Sergej Milinković Savić je psotao skuplji od velikog Kritijana Ronalda. Naravno, bez nipodaštavanja karijere mladog veziste Lacija, ali Portugalac i dalje igra na vrhunskom nivou u sredini 30-ih.

Milinković Savić je, i pored pada njegove vrednsti za 10 odsto, sada na 64 miliona i zauzima 34. mesto, dok je Kristijanu Ronaldu, uz pad od 20%, vrednost sada 60 miliona, pa je prilično iza našeg reprezentativca, na poziciji broj 46.

Sergej Milinković-Savić

AP/Gregorio Borgia

Sergej Milinković-Savić, Foto: AP/Gregorio Borgia

Od naših asova, iza Sergeja Milinkovića Savića su, redom, Luka Jović (32 miliona), Filip Kostić (32), Nikola Milenković (24), te Luka Milivojević, Nemanja Maksimović, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić koji su procenjeni na po 20 miliona evra. Slede ih Nemanja Matić i Dušan Vlahović (po 16), Marko Grujić (14,5), Nikola Maksimović (13,5), te Matija Nastasića koji je poslednji "skuplji" od deset miliona - procenjen je na 13.

Transfermarkt je, prilikom objavljivanja nove, korigovane liste najskupocenijih fudbalera sveta, naglasio da je pandemija korona virusa dovela do toga da su vrednosti pale za ukupno devet milijardi evra.

Komentari (1)

PREDRAG

09.04.2020 18:27

KOJE VI TO CIFRE UDARATE ...PA TI IGRAČI NEZNAJU OLOVKOM DA NAPIŠU TU BROJKU ...ŠTA IH DIŽETE U NEBESA ...VIDEĆEMO KADA PRODJE OVA KRIZA KO ĆE I GDE ZAIGRATI I KOLIKO ĆE VREDITI MILIONČINA FUNTI I EURA I DOLARA.....A NAJVIŠE DINARA .....