Kristijano Ronaldo
AP/Bernat Armague
Kristijano Ronaldo

AP/Mindaugas Kulbis

Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Mindaugas Kulbis

Prvi put ove sezone Juventus će biti bez Ronalda. U prva četiri kola Portugalac je zajedno sa Matuidijem, Aleksom Sandrom i Bonućijem jedini koji je odigrao svaki minut.

PROČITAJTE JOŠ:

Ali, posle tri teške utakmice u šest dana, Ronaldo se povredio. Nije ništa ozbiljno, ali je Sari odlučio da ne rizikuje.

Naime, on će odmoriti Portugalca koji neće putovati sutra u Brešu, gde u vanrednom kolu povratnik u Seriju A dočekuje šampiona.

Kristijano Ronaldo

AP/Bernat Armague

Kristijano Ronaldo, Foto: AP/Bernat Armague

Videćemo da li Juve toliko zavisi od Ronalda, teškom mukom su slavili protiv Verone, Ronaldo je dao gol sa penala, imao i asistenciju.

Najverovatnije će ga zameniti Bernadeski, Kuadrado će ponovo igrati po desnom boku, a u tim se vraća Iguain, dok će se Dibala preseliti na klupu.

Začulo se "Otpusti ga ujutru", skandal u Mančester junajtedu! Snimak koji je zgranuo Englesku (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 23.09.2019. 17:49 Posle serije užasavajućih rezultata. Ole Gunar Solskjer, Foto: Twitter/TEAMtalk Jedna krajnje neverovatna scena dogodila se na utakmici između Vest Hema i Mančester junajteda. Ovaj meč "čekićari" su dobili sa 2:0 i tako produbili krizu tima sa "Old Traforda".

Inače, u klubu, u Breši su sigurno zadovoljni što Ronaldo neće igrati, ali su domaći navijači očajni jer su mnogi od njih želeli da vide Ronalda na delu.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"