Crvena zvezda titula
twitter/crvenazvezdafk
Crvena zvezda titula

twitter/crvenazvezdafk

Crvena zvezda titula, Foto: twitter/crvenazvezdafk

Posle 18 godina aktivnog igranja fudbala i neverovatne radosti koje je u tri mandata doneo svima onima kojima je Zvezda u srcu, Milijaš je stavio tačku na profesionalno bavljenje fudbalom.

PROČITAJTE JOŠ:

JAČI OD VREMENSKIH NEPOGODA! Milojević: "Skandiranje je potvrda da radite dobar posao" (FOTO)

POSLEDNJI PLES! Ilić: Ovo ću pamtiti do kraja života!

UŽIVA U DOMOVINI! Jokić sa tri prsta na proslavi mature! (FOTO)

Mnogo puta tokom karijere kapiten Crvene zvezde je pokazao da mu je srce crveno-belo i više nego zasluženo ostaće upisan u istoriju  tog kluba.

- Drago mi je da je bilo lepo vreme od 18 do 19 sati tokom ceremonije proslave i što smo se svi okupili porodično sa decom. Mi igrači smo navikli na kišu i ovakvo vreme posle, a to očito ne smeta ni našim navijačima i svim ljudima koji dolaze na stadion. Stvarno je moglo da bude lepše što se tiče vremena, ali je ovako bilo prelepo zaista. Pun sam emocija, hvala svima i svim saigračima. Ostao je još taj jedan cilj u četvrtak - rekao je Milijaš koji je otrčao počasni krug po najvećem pljusku prilikom izlaska iz igre u 64. minutu.

Crvena zvezda titula

twitter/crvenazvezdafk

Crvena zvezda titula, Foto: twitter/crvenazvezdafk

- To je moje hvala navijačima Crvene zvezde koji su došli. Da sam mogao, otišao bih sa svakim pojedinačno da se pozdravim. Zaslužili su oni mnogo više, ništa mi za njih nije teško - naglasio je Milijaš.

Nenad Milijaš je i rekorder po broju nastupa za Crvenu zvezdu otkako više ne postoji SFRJ, a ukupno zauzima 15. mesto na večnoj listi po broju odigranih mečeva.