BLISKI PRIJATELJ IZNEO STAV PORODICE! Kovačević ogorčen, otkriveno kakve veze Raul Bravo ima sa napadom!

Grčka policija se još uvek nije zvanično oglasila!

Darko Kovačević
Darko Kovačević, Foto: Vladimir Marković

Brojni mediji preneli su da je Raul Bravo, nekadašnji saigrač Darka Kovačevića uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u napadu koji je srpski proslavljeni fudbaler doživeo u Atini!

Izvor blizak porodici Kovačević otkrio je za "Novosti" da priče oko hapšenja Španca nemaju nikakvu vezu sa istinom i da su "Kovačevići užasnuti zbog laži, izmišljotina i raznoraznih nagađanja".

Grčka policija se još uvek nije oglasila, a sve insinuacije i uplitanja Raula Brava u ovaj slučaj, potpuno su besmisleni i neistiniti.

Blizak prijatelj porodice Kovačević preneo nam je informaciju da se grčka policija nije zvanično oglašavala povodom istrage, a da su sve insinuacije i uplitanje bivšeg španskog fudbalera Raula Brava u ovaj slučaj potpuno besmisleni i neistiniti. Jer, kako kaže Kovačevićev poznanik, osim iskrenog prijateljstva sa Darkom, Španac nema nikakve veze sa nedavnim napadom.

Brojni grčki, ali i mediji u Srbiji manipulišu uzrocima napada, na osnovu kafanskih priča i nagađanja, koja nemaju veze sa istinom, a sve to samo ometa istragu koja je u toku. Porodica Kovačević i dalje se striktno pridržava odluke da se javno ne oglašava niti će bilo ko od članova familije davati bilo kakve izjava dok se istraga ne završi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi