Kolarov, Džeko, De Rosi i Toti
Žan-Leon Žerom
Kolarov, Džeko, De Rosi i Toti

Žan-Leon Žerom

Kolarov, Džeko, De Rosi i Toti, Foto: Žan-Leon Žerom

Prema pisanju italijanskih medija, "La Repubblica" je objavila mejl bivšeg fitnes trenera Ed Lipija u kom piše da je De Rosi zajedno sa ključnim igračima u svlačionici Rome, predvodio napad da se uklone trener Euzebio Di Frančesko, sportski direktor Monći ali i "princ Rima" Toti!

Predsednik fudbalskog kluba Rome, Džejms Palota je negirao takve navode italijanskih medija, koji je rekao da će da razjasni situaciju!

Pored De Rosija, prema pisanju medija, u ovoj akciji su učestvovali i Aleksandar Kolarov, Edin Džeko i Kostas Manolas. Njih četvorica su bili nezadovljni situacijom u klubu!

PROČITAJTE JOŠ:

Mergim Vojvoda

twitter/standard_rscl

Izvor "La Repubblica" da su izvori bili medicinski radnici tog kluba Rikardo Del Vescovo i Damiano Stefanini, obojica su napustili "Olimpiko" sa Di Frančekom i Mončijem u martu. 

"Coriere dello Sport" piše da je De Rosi veoma šokiran pisanjem medija i da će da razmotri opciju da sudi autore tekstova koji su uzdrmali Italiju.

Naime u tekstu su tvrdnje da:

- De Rosi je bio protiv potpisivanje ugovora sa Stivenom Nzonzijem. Da je zahtevao da urade nešto povodom Nzonzija ili će se on (De Rosi) potruditi da završe deseti.

- DDR, Kolarov, Manolas i Džeko nisu hteli za trenerea DI Frančeska pošto su smatrali da su njegovi treninzi loši pošto prave fizičku štetu i da mu je taktika demorališuća.

- Njih četvorica smatraju da je Monći narcis koji prodaje maglu, a nisu mu verovali ni na koji način vodi razgovore u klubu!

- Opet njih četvorica su smatrala da Toti ima negativan uticaj na svlačionicu i hteli su da bude otpušten, uz to su smatrali da je preblizak sa Di Frančeskom!

PREDLAŽEMO VAM:

Roma je izdala sapštenje povodom ovih pisanja:

" AS Roma bi htela da se distancira od teksta u današnjoj "Repubblica". Nasuprot uobičajnih pravila kluba, koji su da ne kometarišu tvrdnje i glasine u medijima, u cilju da zaštitimo individue spomenute u tekstu, klub bi da napomene da neodgovorna pisanja nisu istinita i da one služe da iskrive pravu sliku i udalje istinu od realnosti"