Kokeza
printscreen
Nezadovoljan:  Slaviša Kokeza

Marko Metlaš

Nezadovoljan: Slaviša Kokeza, Foto: Marko Metlaš

"Odlično sam. Posle perioda koji sam proveo u bolnici i kasnijeg kućnog karantina konačno sam dobro. Bez ikakvih tegoba. Osećam se još bolje nego pre" - započeo je Kokeza, te je otkrio kako je saznao da je pozitivan na koronavirus:

"Zarazio sam se u Milanu između 18. i 20. februara, a simptome sam osetio tek dve nedelje kasnije. Prvi simptomi su bili glavobolja i mala temperatura, a ništa drugo nisam osećao. U početku nisam ni verovao da imam koronu, nego tek posle nedelju dana temperature. Otišao sam da se testiram i sutradan su mi javili da sam pozitivan. Nakon toga sam po sedam dana ležao u bolnici i na infektivnoj klinici".

Bez panike je počeo borbu protiv ove napasti:

"Kad sam saznao da sam zaražen nisam osećao nikakav strah. Međutim, kasnije su krenule tegobe sa osećajem da ne mogu da udahnem vazduh i tada su me uhvatili strah i panika. Ipak, zahvaljujući medicinskom osoblju na infektivnoj klinici koji su neopisivo ljubazni, i ovom prilikom im se zahvaljujem, sam uspeo da prevaziđem strah i da pobedim koronu" - izjavio je predsednik FSS!