Boris Bunjak
Privatna arhiva

 

Boris Bunjak

Privatna arhiva

Boris Bunjak, Foto: Privatna arhiva

- Pohvalno za savez koji je institucija na nacionalnom nivou i ima najveći kredibilitet. Fudbal je moćno “oružje” i možemo da ga koristimo u pozitivnom smeru. Okuplja milionsku masu kojoj mogu da se šalju bitne poruke. Cilj je uzvišen i nacionalno pitanje broj 1. Apsolutno podržavam i sam ću biti deo akcije preko FK Voždovac u kome sam direktor marketinga - kaže smatra Jovan Simić, poznat i kao osnivač humanitarne organizacije “Zajedno za život”.

Ponosna na FSS

Akciju FSS podržale su i dame iz sveta fudbala. - Ovo je pravi primer kolektivne odgovornosti i racionalnog razmišljanja. FSS je još jednom pokazao timski duh i pravu stranu. Trebalo bi da svi zbog toga budemo ponosni. Veliko BRAVO za humanost - smatra internacionalni sudija Svetlana Bilić.

Sredstva mogu da se uplate na namenski dinarski i devizni račun. Više informacija potražite na sajtu FSS.

Privrednik i osvedočeni fudbalski radnik Milenko Marjanović Kragujevcu je stavio na raspolaganje hotele Zelengora i Šumarice.

- U kriznim vremenima lako je prepoznati patriote. Ko ima neka da, ko nema neka sedi kod kuće! Narod kaže: srećan je onaj koji daje, a ne onaj koji prima. Neka svako u okviru mogućnost podrži akciju. Veličina čoveka ne meri se bankovnim računom već željom da pomogne - smatra Marjanović.

Nema sumnje da se najviše očekuje od ljudi koji su van granica Srbije.

- Došao je trenutak kada smo potrebni jedni drugima više nego ikad. Apelujem na svakog, od nas iz fudbalske porodice, da u granicama svojih mogućnosti, uzme učešće u akciji. Samo tako možemo da pobedimo nevidljivog neprijatelja - poručio je trener Boris Bunjak iz Kuvajta.

Kampanja će trajati do kraja vanrednog stanja, a a prvi prikupljen iznos od 250 hiljada evra biće doniran Infektivnoj klinici u Beogradu za nabavku respiratora i medicinske opreme.

Nastavljamo dalje... Do konačne pobede - poručili su iz FSS!