Premijer liga, logo
Youtube/ Футбол Для Всех
Premijer liga, trofej

Profimedia

Premijer liga, trofej, Foto: Profimedia

U petak kreće jedno od najjačih prvenstava na svetu, a ovog leta u Premijer ligi nije bilo prevelikih transfera na kakve smo navikli prethodnih godina. 

Aktuelni šampion Mančester Siti je doveo Rodrija iz Atletiko Madrida i to je fudbaler koji će pokušati da dodatno stabilizuje već neverovatno snažni vezni red "građana", dok Pep Gvardiola veruje da u ostalim linijama nema potrebe za menjanjima.

Za dlaku ostali bez Zahe, ali im je stigao - SVETSKI PRVAK!

AUTOR: Sportske/S.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 18:04 Odličan posao. Đibril Sidibe, Foto: AP/Thibault Camus Novo pojačanje Evertona, Zaha će ostati izgleda samo san, ali "Karamele" su angažovale francuskog reprezentativca Đibrila Sidibea. AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 08.08.2019. 16:04 Da li će u finiš prelaznog roka doći do najveće transfer bombe?

Liverpul je i ove sezone jedan od dva najveća favorita za titulu, ali ni Jirgen Klop nije želeo da osveži ekipu. Najvažnije pojačanje je golman Adrijan, koji će sasvim sigurno zauzeti udobno mesto na klupi budući da je prvi čuvar mreže Liverpula jedan od najboljih na planeti - Alison Beker.

Čelsi je Sarija zamenio Lampardom, a i najveću zvezdu Edena Azara poslao put Španije. Azarove cipele je nemoguće popuniti, ali "plavci" se nadaju da bi Kristijan Pulišić, doskorašnji as Borusije Dortmund, mogao da odradi pristojan posao. 

Totenhem sa druge strane nije prodao nijednog od glavnih fudbalera, ali jeste doveo Ndombelea iz Liona, momka sa impresivnim procentom tačnih dodavanja u francuskom šampionatu, i to za veliku cifru od 68 miliona funti. Naravno, opet su Kejn, Son, Dele Ali i Eriksen glavne uzdanice.

Arsenal se pojačao u zadnjoj liniji dolaskom Luiza iz Čelsija, a mnogo se očekuje od Sebaljosa koji je došao na pozajmicu, a naročito od Nikolasa Pepea, velikog majstora koji je blistao u Lilu prošle sezone. Arsenal više nema Košćelnog, tako da se Emeriju zamera što će mu defanziva ekipe verovatno opet biti glavni problem.

PROČITAJTE JOŠ:

Junajted je ostao bez Lukakua koji je otišao u Inter, a "đavoli" su mišljenja da Van-Bisaka na beku i Hari Megvajer na štoperu znače bolje dane za njihov tim, mada mnogi još uvek sumnjaju u stručnost Ole-Gunara Solskjera.

Šta mislite ko ima najveće šanse da osvoji Premijer ligu u sezonu 2019/2020? Jedan od navedenih šest klubova ili eventualno neko iz prikrajka? Možete glasati u anketi.