Jirgen Klop (Liverpul)
EPA-EFE/Michael Regan
Jirgen Klop (Liverpul)

EPA-EFE/Michael Regan

Jirgen Klop (Liverpul), Foto: EPA-EFE/Michael Regan

Brajton (0:1), Mančester Siti (1:4), Lester (1:3), šampion Liverpul je nanizao tri poraza, od toga dva kod kuće, odbrana titule je miljama daleko.

U gostima kod Lisica vodili su Redsi 1:0 golom Salaha od 67. minuta, a onda su domaći od 79. do 85. minuta režirali preokret.

- Trebalo je da pobedimo. Igrali smo dobar fudbal, dominirali smo. Postigli smo jedan gol, mogli smo i trebalo je više. Sve je bilo dobro. Onda je dosuđen penal, pa slobodan udarac, pa ofsajd, pa nije bilo ofsajda. Sve je to uticalo na ekipu i to mora da se promeni. Po mom mišljenju, prvi gol je bio ofsajd. To je bio odlučujući momenat na meču - rekao je trener Liverpula Jirgen Klop. - Kod drugog gola se mi nismo razumeli. U takvoj situaciji momci moraju da komuniciraju, a ja nisam čuo da iko viče. Treći gol mi se nije dopao, bili smo previše otvoreni. To je neprihvatljivo. Bili smo neverovatni 75 minuta, a onda smo izgubili 3:1. To pokazuje da smo u teškoj situaciji.

Ekipa sa "Enfilda" trenutno je četvrta na tabeli sa 40 bodova, ima deset manje od vodećeg Mančester Sitija, koji ima i dva meča manje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: