Klop besan pred novinarima: Težak udarac od Zvezde, još boli!

Tanjug/I.Đ. | sport 2018-11-09 15:44:37 2018-11-09 15:44:37

Menadžer Liverpula Jirgen Klop reagovao je na mnogobrijne kritike britanske javnosti posle poraza od Crvene zvezde u Ligi šampiona i priznao da mu je teško pao rezultat iz Beograda, ali obrazložio da njegov tim ne može da pobeđuje kao Mančester Siti.

AP

Nemac se, pred meč sa Fulamom menadžera Slaviše Jokanovića i srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, još jednom osvrnuo na utakmicu sa crveno-belima.

"Doživeli smo snažan udarac i nismo ga očekivali. Niko nije očekivao takav rezultat i igru, ali dešava se. Bili smo loši i niko to neće da ospori, ali niko ne može da kaže da je Crvena zvezda kao prošlosezonski Maribor (pobedili ih 7:0 i 3:0 prim. aut). Prestanite da poredite ta dva kluba", obratio se novinarima Klop.

Dve nedelje ranije Liverpul je prvaka Srbije savladao 4:0 na Enfildu, ali Klop ističe da je meč na stadionu "Rajko Mitić" potpuno druga priča.

"Jaka je konkurencija u svim takmičenjima, ali nemamo problem sa tim. Ne možemo da pričamo stalno o prošloj sezoni... Želimo da pobedimo svaku utakmicu, a kada to uradimo neki očekuju izvinjenje jer ne radimo to kao Mančester Siti. Postoji mesta za napredak i nema razloga za negativnosti".

Klop je uveren da će "crveni" protiv Fulama pokazati reakciju zbog slabog izdanja u Beogradu.

"Imali smo samo dve loše večeri u sezoni, protiv Napolija i Crvene zvezde. Pored toga, bili smo veoma dobri", poručio je Klop.

Expand player
Pogledajte više