Crvena zvezda titula
twitter/crvenazvezdafk
Crvena zvezda titula

twitter/crvenazvezdafk

Crvena zvezda titula, Foto: twitter/crvenazvezdafk

U ponedeljak 24. juna je zvanično počeo Zvezdin kamp za decu u Beogradu. Na terenima omladinske škole iza južne tribine stadiona "Rajko Mitić" treniralo je 68 mališana uzrasta od osam do 16 godina pod komandnom palicom najboljih trenera Crvene zvezde.

Marko Marin

FK Crvena zvezda

Mladi talenti koji su odlučili da pohađaju Zvezdin kamp do kraja nedelje će raditi po posebnom programu koji, osim dva treninga dnevno, predviđa i bogat propratni sadržaj.

Sergej Milinković-Savić

Giuseppe Lami/ANSA via AP

Na početku kampa se prisutnima obratio kooridnator Škole fudbala Crvena zvezda Vladimir Cvjetićanin koji je otkrio da će najtalentovaniji dobiti šansu da postanu deo Omladinske škole Crvene zvezde.

 

- Prvi put u klupskoj istoriji pravimo kamp na našem stadionu i očekivanja su veoma velika. Polaznici imaju sjajne uslove, treninge vode treneri iz Zvezdine škole, a organizovan je i propratni sadržaj kao što su bus tura kroz Beograd, obilazak klupskog muzeja i upoznavanje sa prvotimcima. Broj prijavljenih je iznad očekivanja i u tri smene će kroz kamp proći oko 200 mališana - rekao je Cvjetićanin.

PROČITAJTE JOŠ:

Inače, ovo je tek prva smena kampa koja će trajati do 29.6, druge dve smene su od 1.7. do 6.7. i od 8.7. do 13.7.