Crvena zvezda pripreme
FK Crvena zvezda
Crvena zvezda pripreme

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda pripreme, Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde večeras su, posle popodnevnog odmora, odradili i treći trening od dolaska na Kipar. Prvotimci Crvene zvezde ovoga puta ceo trening su odradili sa loptom u nogama kreirajući akcije po instrukcijama stručnog štaba.

Drugi dan, a već treći trening odradili su fudbaleri na zimskim pripremama u Pafosu. Stručni štab je, posle odličnog i jakog jutarnjeg treninga, Zvezdinim snagama pripremila postavljanje linija tima i rad sa loptom što je obradovalo našu ekipu.

Prvo su se dobro zagrejali i fizički pripremili pred trening, da bi posle kreiranja akcija, mreža je počela konačno da se trese na Kipru. Počeli su posle uigravanja akcija da cepaju mrežu naši fudbaleri na jednoj strani, dok su na drugoj defanzivci uvežbavali čuvanje prostora i taktički se usavršavali po željama trenera.

Prešlo se i na igru na četiri gola gde su naši prvotimci pokazali motivaciju, koncentraciju i ozbiljnost tako da se stekao utisak da su odlično odradili posao.

- Tako je! Može još bolje, 'ajmo momci, bravo - često se čulo sa zelenog pravougaonika na Kipru od strane šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

Već sutra ih očekuje još jedan par treninga, ali među ekipom vlada lepa atmosfera, pa je time svaki napor olakšan.