Aleksandar Katai
AP
Aleksandar Katai

AP

Aleksandar Katai, Foto: AP

* Čikago je ovom pobedom došao do 30 bodova 

* Nalaze se na desetom mestu

* Blizu su plasmana u plej-of

Izabranici Veljko Paunovića, Čikago Fajer, pobedio je Montreal Impakt sa 3:2 u 26. kolu MLS lige, a asistent kod drugog gola Čikaga bio je bivši kapiten Crvene zvezde, Aleksandar Katai!

Čikago Fajer brzo je poveo sa 2:0, golovima Mekartija i Nemanje Nikolića, kome je loptu kao "na tacni" uputio Katai.

Procurio snimak tuče Ronalda i Nejmara, ovo izgleda brutalno! (VIDEO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 11:44 - 11.08.2019. 12:54 Ovo nismo očekivali! Ronaldo Nejmar, Foto: EPA/ALEJANDRO GARCIA * Još uvek nije poznata sudbina Nejmara * Postoje glasine da će otići u Real * Ronaldo započinje drugu sezonu u Juventusu Često se na fudbalskim utakmicama desi da u žaru borbe dvojica fudbalera uđu u sukob, a ponekad se i zada neki udarac rivalu.

Gosti se nisu predali, prvo su smanjili prednost sa bele tačke, precizan je bio Tajder. Bivši fudbaler Arsenala i Mančester sitija, Bakari Sanja je izjednačio rezultat u 76. minutu.

Znao za samo jednu osobu iz naše zemlje, a to je legenda Crvene zvezde! Kada budete videli ko je u pitanju biće vam kristalno jasno! (FOTO)

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 11.08.2019. 10:33 Želi da doprinese uspehu Partizana! Takuma Asano, Foto: FK Partizan * Postigao je gol na svom debiju i izborio penal * Nije znao ništa o Srbiji i Partizanu * Želi da nauči od Miloševića Prvi Japanac u Partizanu je za svega 45 minuta oduševio najvatrenije navijače crno-belih.

Činilo se da će Montreal izvući bod, ali dva minuta pre kraja meča, "srpski zet" Bastjan Švajnštajger je dao gol  i doneo veoma bitnu pobedu srpskom stručnjaku Veljku Paunoviću!

Čikago je ovom pobedom došao do 30 bodova i nalaze se na 10. mestu MLS lige u istočnoj konferenciji i vrlo su blizu mesta koje vodi u doigravanje.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića