Milan Borjan
Alo/Vladimir Marković
Milan Borjan

Alo/Vladimir Marković

Milan Borjan, Foto: Alo/Vladimir Marković

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan veruje da crveno-beli mogu da izađu na kraj sa Milanom, pa čak i da ih pobede. On je razgovarao sa pojedinim "zvezdašima" koji (ipak) ne veruju u trijumf, ali je Borjan uveren da će dokazati suprotno.

- Proverio sam pojedine, baš i ne veruju da Crvena zvezda može da prođe Italijane. Oni ne veruju, ja verujem - naglašava briljantni čuvar mreže srpskog šampiona i kanadske reprezentacije u razgovoru za Sport Klub.

Objasnio je Borjan i zašto veruje u trijumf.

- Zvezda je velika, složna porodica, naša svlačionica, naše druženje, naš evidentan kvalitet i naša vera su zalog. Dejan Stanković često savetuje: „Verujte, verujte kao što ja verujem!“ Pratimo šefa, verujemo šefu, verujemo u ono što radimo, nikad ne odustajemo, spremni da damo sve za klub kojem pripadamo srcem i čiji dres ponosno nosimo.

Golman Zvezde prati partije Milana ove sezone, svestan je da će Italijani želeti da poprave utisak nakon poraza od Specije.

- Znam da je doživeo šokantan poraz od Specije u prošlom kolu, znam i da ga u sledećoj rundi Serije A očekuje Inter. Ništa više od toga. Ne trudim se da saznam niz informacija, ne interesuje me, takav sam, ne želim da se menjam ni kad je Milan u pitanju. Po završetku treninga u Zvezdi, odmah sam na drugom kraju sveta, posvećen porodici i privatnim poslovima, da bih se, dan uoči svake utakmice, sa trenerom golmana predao analizi protivnika. Praksa od koje ne odstupam ni uoči dolaska Italijana.

Utakmica Zvezde i Milana igra se u Beogradu u četvrtak od 18.55.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: