Aleksandar Kolarov
Alo/Marko Metlaš
Aleksandar Kolarov

Alo/Marko Metlaš

Aleksandar Kolarov, Foto: Alo/Marko Metlaš

Fudbalska reprezentacija Srbije trenutno je u Staroj Pazovi, a našim najboljim igračima slede mečevi sa Paragvajem i Litvanijom. Kapiten Aleksandar Kolarov objasnio je kakva je trenutna situacija u ekipi, kakva su očekivanja pred naredne duele, a pričao je i o svojoj ulozi.

"S godinama dobijaš iskustvo i ovakve utakmice lakše. Teže je bilo kada sam bio mlađi, vremenom sam dobio rutinu", započeo je Kolarov.

PROČITAJTE JOŠ:

Osvrnuo se i na lošu seriju rezultata s početka kvalifikacija, kao i na ranije cikluse.

"Na nesreću smo ispadali ranije. Ne znam prave razloge i iskreno nemam dublju analizu. Godinama sam tu, htenje i zalaganje nikad nije falilo. Nismo bili na nivou i to je jedini razlog."

Aleksandar Kolarov

Alo/Marko Metlaš

Aleksandar Kolarov, Foto: Alo/Marko Metlaš

Najteže pitanje: Da li vidi Srbiju na Evropskom prvenstvu? Makar i kroz baraž.

"U Ligi nacija smo bili prvi i pravi. U kvalifikacijama je protiv Portugala bilo sve kako treba, a na našu nesreću nismo pobedili. Mislim da ko hoće da vidi i razume se u materiju, da može videti kako smo imali greške protiv Portugala, ali da smo ipak zadatke izvršili što je selektor tražio. Borili smo se do kraja, na terenu se osetilo da imamo kvalitet i da možemo da pružimo šta se očekuje. Biće jako teško u kvalifikacijama, ali imamo male šanse. Što se baraža tiče, daleko je i nezahvalno je pričati, na papiru smo favoriti. Ozbiljan rad i pristup u narednih šest meseci i mislim da možemo da ih savladamo i odemo na EP", priča kapiten srpske reprezentacije.

Bivši dečko njegove devojke mu presudio, u krvavom pohodu usmrtio i šestogodišnje dete!

AUTOR: Kurir/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 07.10.2019. 17:13 Stravičan slučaj. Hokej, Foto: Shutterstock Poznati golman Florijan Jani (24) je ubijen u nedelju ujutro na spavanju u krvoproliću u Kicbilu. Janija i još četiri žrtve iz porodice njegove devojke ubio je njen bivši momak Andreas E. (25).

Na kraju je dao svoje mišljenje o VAR tehnologiji.

"Pomaže, ali opet je sudija taj koji odlučuje. Što se Srbije tiče, imamo mnogo više i mnogo drugih problema. Ima ljudi kojima se sviđa, a nekome ne, ja sam svakako za VAR stistem i mislim da bi trebalo da ga uvedu kod nas", zaključuje Aleksandar Kolarov.

BONUS VIDEO:

Trening reprezentacije Srbije