Marko Marin
Alo/Vladimir Marković
Marko Marin

Alo/Vladimir Marković

Marko Marin, Foto: Alo/Vladimir Marković

Bili smo svedoci fudbalskog spektakla na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu kada je Crvena Zvezda preokrenula tok meča protiv Olimpijakosa, i na kraju slavila sa fantastičnim rezultatom 3:1.

PROČITAJTE JOŠ:

Za golove u mreži grčkog giganta su zaslužni Ričmond Boaći i Marko Marin koji je dao prvi gol - onaj koji je vratio nadu, a potom i poslednji koji je i zapečatio sudbinu meča.

Marko Marin sa suprugom Sarom

Instagram/markomarin11

Marko Marin sa suprugom Sarom, Foto: Instagram/markomarin11

Na bivšeg nemačkog reprezentativca Marina ponosni su svi navijači, a nije tajna koliki doprinos ovaj fudbaler ima u igri Zvezde. Inače, verujemo da mu kako sinoć, tako i inače najveću podršku daju supruga Sara i dvogodišnji sinčić Mateo.

Marko (30) je oženjen Nemicom Sarom, sa kojom se upoznao u Frankfurtu. Par je u tom gradu razmenio i bračne zavete prošlog leta, a nekoliko nedelja kasnije u Banjaluci su krstili i sina.

Marko Marin sa suprugom Sarom

Instagram/markomarin11

Marko Marin sa suprugom Sarom, Foto: Instagram/markomarin11

Inače, ova atraktivna brineta ima i peruanske korene, a to se i vidi po njenjoj egzotičnoj lepoti, a Marin je svojevremno otkrio da ona solidno govori srpski.

Prelepa Eriksenova supruga spavala sa njegovim kršnim saigračem! Sve se otkrilo, Totenhem ne može da se sastavi! (FOTO)

AUTOR: Kurir/S.M. DATUM I VREME: 02.10.2019. 10:14 Skandal! Kristijan Eriksen i Sabrina Kvist, Foto: Instagram printscreen Totenhem igra katastrofalno ove sezone, a sinoćni debakl protiv Bajerna prelio je čašu nezadovoljstva. Spekuliše se da odnosi u ekipi nisu dobri, a jedan od glavnih razloga za to je razdor među igračima, jer navodno Jan Vertongen spava sa ženon Kristijana Eriksena Sabrinom Kvist!

Takođe, fudbaler je pravi porodični čovek, to se da lako zajključiti iz njegovih intervjua, ali i sa fotografija na društvenim mrežama, a jednom prilikom priznao je i da uživa u kuvanju sa suprugom.

BONUS VIDEO:

Odbojkaši Srbije slave pobedu Crvene zvezde