Strahinja Eraković i Matija Mrkela
FK Crvena zvezda
Strahinja Eraković i Matija Mrkela

FK Crvena zvezda

Strahinja Eraković i Matija Mrkela, Foto: FK Crvena zvezda

Upravo su Strahinja Eraković i Matija Mrkela izmamili osmehe na lice članovima kluba i veteranima starijim od 65 godina u Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Čalmi i Šidu, čime je Crvena zvezda još jednom pokazala da je i u teškim trenucima tu za svoje verne navijače.

Dan pošto su Mirko Ivanić i Aleksa Vukanović donosili sve neophodne potrebštine starijim zvezdašima u Novom Sadu i Odžaci, nastavljena je ruta koja će zahvatiti gotovo čitavu Srbiju. Još jednom se pokazalo da u Omladinskoj školi crveno-belih stasavaju sjajni fudbaleri, ali i još bolji ljudi, jer Beograđanima Strahinji Erakoviću i Matiji Mrkeli nije bilo teško da posete Šabac, Sremsku Mitrovicu, Čalmu i Šid, i da izmame osmehe na lica najstarijih naših članova.

Crvena zvezda ovom akcijom još jednom pokazuje da vodi računa o svojim najstarijim navijačima, a talentovani dvojac koji odličnim partijama u Grafičaru krči put ka prvom timu kluba je najstarijim zvezdašima nosio po dva paketa darova. Jedan potrošački i sastavljen uz pomoć našeg beting partnera kompanije “Mocart” i drugi sastavljen od klupskih suvenira.

- Velika mi je čast što sam bio deo ove akcije u kojoj smo pomagali najstarijim zvezdašima. Drago mi je što klub misli na svoje navijače i smatram da je Crvena zvezda ovim gestom, još jednom, pokazala koliko je velika. Nadam se da smo im ulepšali dan, a meni je bilo drago da sam na ovakav način mogao da doprinesem njihovoj radosti. Lično iščekujem povratak na teren, a vreme u izolaciji provodim trenirajući - istakao je Eraković.

Strahinja Eraković i Matija Mrkela

FK Crvena zvezda

Strahinja Eraković i Matija Mrkela, Foto: FK Crvena zvezda

Kolega iz poslednje linije tima je takođe presrećan što je imao priliku da bude deo ove akcije i usreći verne navijače Crvene zvezde.

- Lep je osećaj kada smo u mogućnosti da pomognemo i izmamimo osmehe na lica starijih ljudi. Video sam koliko im sve ovo znači i zaista sam presrećan što sam imao tu čast da budem deo ove akcije. Oduševljen sam time koliko ima vatrenih navijača Crvene zvezde u mestima koje smo danas posetili. Kao i Eraković, nadam se i ja da ćemo se što pre vratiti na teren - podvlači Mrkela.

Akcija ovog kluba će se nastaviti i sutra kada će na vrata zvezdaša pokucati neki drugi fudbaleri.