Partizan - Mančester junajted
AP Darko Vojnović
Partizan - Mančester junajted

AP Darko Vojnović

Partizan - Mančester junajted, Foto: AP Darko Vojnović

Jedan od zvaničnika vlade Moaid Mahjub objavio je da je investitor iz te zemlje otkupio većinski paket akcija Mančester junajteda.

PROČITAJTE JOŠ:

Priče da će porodica Glejzer prodati klub kruže odavno, a engleski mediji su više puta pisali da je za kupovinu giganta sa "Old Traforda" zainetersovana saudijska kraljevska porodica na čelu sa krunisanim princem Mohamedadom Bin Salmanom.

Cena je, navodno, tri milijarde funti. Porodica Glejzer je 2005. godine kupila 98 odsto akcija Junajteda za 800 miliona funti.

Predviđali su mu bolju karijeru od omalenog Argentinca, a onda je usledio vrtoglav pad koji ga umalo doveo do ZVEZDE! (FOTO/VIDEO)

Krkić je debitovao za Barselonu 16. septembra 2007. godine! Bojan Krkić, Foto: EPA/Albert Olive Bojan Krkić Peres je ušao kroz velika vrata fudbalske scene, sa skoro 900 postignutih golova postao je najbolji strelac u istoriji "La Masije", omladinske škole Barselone!

Nedavno su mediji javili da je zvaničnik "crvenih đavola" Ričard Arnold bio na sastanku u Saudijskoj Arabiji da bi dogovorio detalje preuzimanja.

Sada se samo čeka potvrda kluba.

BONUS VIDEO:

Filip Stevanović: Za ovo sam radio od prvog treninga, želim još mnogo utakmica u dresu Partizana