Branko Jovičić na utakmici sa Austrijom u Antaliji
FK Crvena zvezda
Branko Jovičić na utakmici sa Austrijom u Antaliji

FK Crvena zvezda

Branko Jovičić na utakmici sa Austrijom u Antaliji, Foto: FK Crvena zvezda

Crveno - beli vezista Branko Jovičić ima prošlogodišnje iskustvo iz susreta sa Suduvom, ekipom sa kojom će Crvena zvezda odmeriti snage u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Svakako će nam pošlogodišnje iskustvo mnogo značiti. Iako smo ubedljivo pobedili u dvomeču uvek treba biti oprezan kada igrate sa istim protivnikom više puta. Očekuje nas tvrd rival, ekipa koja se pojačala u odnosu na prošlogodišnje kvalifikacije. Naš stručni štab uradio je detaljnu analizu protivnika, na vreme su nam predočili sve prednosti i mane Suduve. Odlična pripreme su iza nas, dobro smo radili i verujem da će sve to biti dovoljno da u Litvaniju ostvarimo rezultat koji će nam obezbediti miran revanš pred našom vatrenom publikom u Beogradu - rekao je Jovičić.

Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Jovičić je istakao da njegov tim dobro poznaje protivnika.

- Iako je Suduva litvanska ekipa sastavljena je od dosta stranaca, prvenstveno od igrača sa prostora bivše Jugoslavije, a imaju i internacionalce iz Slovačke i Kanade. Njihova prednost može da bude to što se nalaze u sred prvenstva i što su lideri na tabeli, ali ako mi budemo na visini zadatka, u šta ne sumnjam, vratićemo se zadovoljni u Beograd.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezdin vezista propustio je prvi deo priprema, ali ističe da to nije ostavilo posledice na njega.

- Na Zlatiboru sam imao visoku temperaturu i nisam mogao da treniram. Nije mi bilo lako, ali u Austriji sam se vratio radu sa ekipom, odigrao sam utakmicu sa jakim protivnikom Zenitom u kojoj smo svi pružili dobru partiju i sigurno nam je to dodatni vetar u leđa i model po kome ćemo igrati - zaključio je Jovičić.