Luka Jović (Ajntraht)
EPA-EFE/RONALD WITTEK
Luka Jović (Ajntraht)

EPA-EFE/RONALD WITTEK

Luka Jović (Ajntraht), Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

- Realu i Zidanu ne mogu i ne zameram apsolutno ništa. Zinedin je ime, ličnost. Niko ne može da kaže da je upropastio Luku jer mu nije dao šansu. Francuz je čovek od ugleda, kod njega svi imaju identičan tretman. Ne mogu da okrivim bilo koga da je nešto smišljeno uradio, jer znam da nije - kazao je iskreno Milan Jović za "Sputnjik".

Nastavio je u istom ritmu.

- Real je veliki klub, tamo je pritisak ogroman, a Luka je stigao kao mlad igrač. Jednostavno, tamo mu se nije dalo, dok mu se u Ajntrahtu koji je njegova 'druga kuća' sve namešta. Ma, jedna potpuno drugačija situacija. Sve ulazi u gol.

Luka Jović

EPA/Ronald Wittek

Luka Jović, Foto: EPA/Ronald Wittek

Jović senior tvrdi da Luka ima dar.

- Od njegovih malih nogu sam verovao da će uspeti. Video sam još tada da vredi ulagati u njega i pomoći mu, nikada nisam sumnjao u Luku. Pre svega, jer on ima taj urođeni fudbalski talenat. Da ga je neko napravio igračem, to niko ne može da priča, jer bi ih sve onda napravili takve. Luka ima božji dar. Jako je skroman i fin momak.

Otkrio je i kako je njegovom sinu u Ajntrahtu.

- U Ajntrahtu ima svu slobodu, u tome je velika razlika. Činjenica je da je on Realov igrač i da se klub pita. Bilo je dosta ponuda za njega sada u januaru, a ja ne želim da ulazim u politiku kluba. Ne sumnjam da će se izboriti da se vrati u Real, najbitnije je da igra dobro u Frankfurtu, da pokaže da je profesionalac jer je iz Ajntrahta otišao kao najveća zvezda, on sada mora da ispoštuje taj klub, taj grad... - zaključio je Jović.

Bonus video:

Komentari (1)

šane

20.01.2021 11:43

sad znamo sve....otac kaze ,, n8je mu se dalo,, najbolje ga poznajr i ne udara na dete. svaka cast. gomnastika sa ,, detetom,,