Luka Jović
EPA
Luka Jović

EPA

Luka Jović, Foto: EPA

Reprezentativac Srbije i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović glavna je tema svih evropskih fudbalskih medija. Mladi napadača napustio je Real Madrid i vratio se u Nemačku na pozajmicu gde je na prvom meču postigao dva gola.

- U Frankfurtu se osećam kao kod kuće, prija mi energija unutar tima, što mislim da je jako važno. U prvom mandatu sam igrao sa velikim brojem igrača koji su trenutno tu i puno su mi pomogli da se što pre uklopim. Osećam se kao da nikad nisam ni odlazio - rekao je Jović u intervjuu za "Blic".

Da li će Jović naredne sezone zaigrati za Real?

 

Luka ističe da su ga iz Reala odmah zvali nakon sjajne partije protiv Šalkea, te da mu je drago što se njegovi nastupi prate sa velikom pažnjom. Takođe, istakao je koliko mu znači podrška Luke Modrića.

- Luka mi je stvarno puno pomogao, uvek je bio tu za mene i izašao mi je u susret za svaku vrstu pomoći koja mi je bila potrebna u tom trenutku. Koliko je veliki igrač, toliko je veliki i čovek - rekao je Jović o hrvatskom fudbaleru.

Srpski fudbaler ima nameru da se vrati u Srbiju, odnosno da ponovo obuče dres Crvene zvezde, ali pod određenim uslovima.

- Jeste mi donekle krivo što nisam uspeo da osvojim više trofeja sa crveno-belima. Ali realno, bio je to baš težak trenutak za Zvezdu i moj odlazak je bio verovarno i najlogičnije rešenje u tom trenutku. Svakako mi je plan da se jednog dana vratim, ali ne da bih ispunio svoj hir ili da zauzimam mesto nekim mladim igračima, već bih voleo da se vratim ako osetim da mogu da pomognem - zaključio je Luka Jović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: