KAKAV MOĆAN NAPAD Jović i još dvojica činiće fantastičan trio za sledeću sezonu

Srbin u centru pažnje.

Luka Jović
Luka Jović, Foto: AP Hassan Ammar

Luka Jović je sve bliži odlasku iz Reala, a deluje da je Napoli najozbiljniji da ga dovede. Napolitanci godinama unazad imaju odličnu saradnju sa Realom odakle su podno Vezuva dolazili Gonzalo Iguain, Hoze Kaljehon...

Napoli sprema kompletnu rekonstrukciju igračkog kadra, trener Đenaro Gatuzo je dobio poverenje vlasnika Aurelija De Laurentisa i sprovešće promene koje bi trebalo da budu kraj jedne ere pod Vezuvom.

Ono što je sigurno je da odlazi Kaljehon, kome ugovor ističe, ima 33 godine, moguće je da se vrati u domovinu. Amin Junes koji je stigao iz Ajaksa i uglavnom se lečio će takođe biti prodat, a ista sudbina čeka i Akradijuša Milika. Poljak odbija da produži ugovor koji ima do 2021. i rešenja nema, osim da Napoli nešto zaradi na leto, a kao zamenu vide našeg Luku Jovića. Otići će i veteran Fernando Ljorente.

Napoli će sačuvati neke od fudbalera poput Insinjea, nije ni Ruiz na prodaju, osim ako neko ne plati 100 miliona evra, a iz Fiorentine hoće da dovedu Nikolu Milenkovića. Džeremi Boga, igrač Sasuola koji je prošao Čelsijevu školu je takođe meta Napolitanaca, a napad su već pojačali, Andrea Petanja će na leto stići na "San Paolo". Od napadača, uz Luku Jovića želja je i mladi Mateta iz Majnca, priča se i o Moronu, napadaču Betisa sa kojim imaju odličnu saradnju.

Povezane vesti