Jovetić progovorio o Mihajloviću, Fiorentini, Juventusu, ali i o najvećoj grešci u njegovoj karijeri!

Alo.rs/ M.D. | sport 2019-12-14 13:50:48 2019-12-14 13:50:48

Stevan Jovetić je svoj poslednji meč odigrao 13. aprila 2019. godine, njega je teška povreda (pokidani ligamenti) sprečila da se takmiči u ovoj godini!

EPA/ JULIO MUNOZ

Ovaj crnogorski napadač je bio gost "Gazzetta dello Sport", a za te novine je dao opširan intervju povodom utakmice Fiorentina - Inter koji se igra ovog vikenda!

"Moj period u Firenci je bio jedinstven! Potom sam 2013. godine otišao u Mančester siti, Juventus me je isto želeo ali ja nisam mogao da izdam ljubičaste navijače!" - rekao je Jovetić koji je otkrio svoju najveću grešku u karijeri: "Bila je greška odbiti Real Madrid 2009. godine. Nisam bio spreman, ali da samo mogu da se vratim nazad.."

Potom je upitan da prokomentariše Sinišu Mihajlovića za kojeg ima samo lepe reči, i koji su sarađivali upravo u Fiorentini:

"Siniša je ratnik sa kojim sa vezan na specijalan način. Siguran sam da će pobedi u borbi protiv ove bolesti!"

Posle pet sezona u Fiorentini i avanture u Engleskoj sa Mančester sitijem, Jovetić se vratio u Italiju, ali u dresu "neroazura":

"Manćini je bio na klupi, njegovi sastavi su se često menjali. Ostavio me je čak kad to nisam zaslužio. I dalje imam dobra sećanja na Inter!"

Osvrnuo se i na samu utakmicu:

"Biće otvoren meč! Nadam se Fiorentininom uspehu. Inter je sjajan tim, ali slabije opremljen nego Juventus! Sa Monakom imam ugovor do 2021. i spreman sam da dam 100%! Italija je moja druga kuća, bio bih srećan kad bih se vratio jednog dana!"

 

Expand player
Pogledajte više