Dejan Joveljić, Ajntraht
EPA EFE, Alexandra Way
Dejan Joveljić, Ajntraht

EPA EFE, Alexandra Way

Dejan Joveljić, Ajntraht, Foto: EPA EFE, Alexandra Way

Srpski fudbaleri Dejan Joveljić i Strahinja Pavlović nalaze se na listi od 60 kandidata za nagradu 'Golden Boy', koju tradicionalno dodeljuje list "Tutosport".

Turci vodili od starta, Stojković kiksirao, pa spasavao, ipak na kraju CRNO-BELI SE RADUJU (VIDEO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 21:00 Fudbaleri Partizana plasirali su se u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Hvala što ste pratili tekstualni prenos meča Malatija - Partizan na portalu Alo! Kraj utakmice! Malatija je slavila sa 1:0, ali zbog pobede u prvom meču (3:1) Partizan ide dalje. Bravo, crno-beli!

Novinari ovog lista, zajedno sa kolegama iz ostalih uglednih evropskih sportskih novina, po 17. put biraju najboljeg mladog igrača Evrope do 21 godine.

Kako se navodi, najveći favoriti za osvajanje ove nagrade su štoper Juventusa Matijas De Liht, prošlogodišnji dobitnik, kao i talentovani as Atletiko Madrida Žoao Feliks.

Strahinja Pavlović

ALO/ Vladimir Marković

Strahinja Pavlović, Foto: ALO/ Vladimir Marković

Pored spomenute dvojice, od zvučnijiimena na listi se nalaze još Đanluđi Donaruma, Fil Foden, Mateo Genduzi i Nikolo Zaniolo.

Ova nagrada se dodeljuje od 2003, a u poslednjih pet godina osvajali su je Rahim Sterling, Entoni Marsijal, Renato Sančez, Kilijan Mbape i Matijas De Liht.

PROČITAJTE JOŠ:

Osvajač ovogodišnje nagrade 'Golden Boy' biće proglašen u decembru.

BONUS VIDEO

Alo! U Kopenhagenu: Trening fudbalera Crvene zvezde na “Parken” stadionu