Još jedna bruka srpskog fudbala! (FOTO+VIDEO)

alo.rs/M.D. | sport 2019-03-24 17:22:45 2019-03-24 17:22:45

Fudbaleri Metalca poraženi su na gostovanju u Dobanovcima od Budućnosti sa 2:1, a o meču će se još dugo govoriti.

youtube/Prvaliga Srbija

Fudbalsku utakmicu između Budućnosti i Metalca nije obeležila dobra igra timova, niti neki postignuti evrogol, već klasična tuča i koškanje između igrača ova dva tima!

PROČITAJTE JOŠ:

Oba tima su već u 20. minutu utakmice ostale sa desetoricom igrača na terenu, nakon gužve, koškanja i pesničenja! Incident se desio pri vođstvu Metalca od 1:0, ali je u nastavku usledio preokret.

Kada su se strasti smirile, sudija je podelio po crveni karton na obe strane, a isključeni su bili Bojan Mlađenović iz Metalca, i Aleksandar Stojković iz Budućnosti, koji se nije smirivao ni nakon isključenja!

Utakmica se nastavila i domaći igrači su preokrenuli, Lazar Milošev je postigao odličan gol iz slobodnog udarca, a potom je glavni arbitar u 60.minutu svirao penal za Budućnost. Naleteo je jedan igrač Metalca na igrača rivala unutar kaznenog prostora i oborio ga. Egzekutor penala je bio Đurađ Dobrijević koji je  pogodio za 2:1 i tri boda koja su Dobanovčane još više udaljile iz opasne zone.

Sudija je zbog prigovora sa klupe udaljio trenera Metalca, pa nije iznenadila reakcija iz tabora kluba iz Gornjeg Milanovca, nakon utakmice.

"Od samog dolaska na stadion, pa i u toku utakmice nikome nije bilo jasno zašto mi toliko "zatežemo" mada ne znam šta to tačno znači, s obzirom da svaku utakmicu igramo sa identičnim pristupom, a to je da na krajnje sportski način nadvisimo protivnika. Sa druge strane domaćinu danas trebaju bodovi, vrlo zanimljivo, kao da nama manje trebaju" - rekao je direktor kluba Bojan Leontijević.

Expand player
Pogledajte više