ONE SU NAJBOGATIJE ŽENE FUDBALERA Jedna atraktivna dizajnerka je daleko ispred svih! (FOTO)

Fudbaleri u najjačim ligama sveta zarađuju veliku sumu novca, a njihove supruge, kako ne bi bile "dokone", počele su da na društvenim mrežama razvijaju svoje biznise.

Vanda Ikardi
Vanda Ikardi, Foto: Instagram.com/WandaIcardi

Supruge poznatih fudbalera ranije su bile u senci i nisu se toliko eksponirale u javnosti, ali to se prethodnih godina promenilo.

Jedina koja je i pre bila poznata je Viktorija Bekam, koja je već dve decenije u braku sa Dejvidom Bekamom.

Engleski mediji obavili su listu supruga fudbalera koje trenutno zarađuju veliki novac i otkrili koja je najbogatija od njih. Naravno, ispred svih je Viktorija zbog svoje karijere u muzici i modi, pa njeno bogatstvo iznosi oko 360 miliona funti.

Dejvid i Viktorija Bekam
Dejvid i Viktorija Bekam, Foto: AP/DannyLawson

Iza Bekamove supruge nalazi se još jedna pevačica, a to je Šakira koja je već desetak godina u braku sa Žerarom Pikeom, igračem Barselone. I njena karijera traje već dugo, a bogatstvo joj iznosi oko 220 miliona evra.

Na trećem mestu se nalazi Kolin Runi, supruga Vejna Runija, koja je zaradila 14 miliona funti, a zatim sledi Georgina Rodriguez (partnerka Kristijana Ronalda) sa zaradom od sponzorskih ugovora od oko sedam miliona funti.

Šakira i Pike
Šakira i Pike, Foto: AP/manufernandez

Nakon Georgine slede: Peri Edvards (Alex Okslad-Čemberlejn) šest miliona funti, Kristin Lampard (Frenk Lampard) pet miliona, Orijana Sabatini (Paolo Dibala) četiri miliona, Vanda Ikardi (Mauro Ikardi) tri miliona, Abi Klensi (Piter Krauč) 2.5 miliona i Helen Flanagan (Skot Sinkler) dva miliona funti.

Kolin i Vejn Runi
Kolin i Vejn Runi, Foto: AP/KirsteyWigglesworth

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi