Vojvodina
FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/bs
Vojvodina

FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/bs

Vojvodina, Foto: FOTO TANJUG/ JAROSLAV PAP/bs

Fudbaler Vojvodine, Slavko Bralić dao je intervju za medije iz njegove domovine.

Ovaj hrvatski fudbaler je na interesantan način prokomentarisao osvajanje Kupa Srbije:

“Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan”, rekao je 27-godišnji centralni bek za 24sata.hr.

O samoj utakmici i naćinu pripreme kaže:

“Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovjek, stručnjak i motivator”, smatra Bralić, inače jedini Hrvat u Superligi

Istakao je da nije imao nikakvu neprijatnost u Srbiji:

“Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neprijatnosti, a jedini sam hrvatski fudbaler ovde. Klub je sređen, finansije su uredne, a uslovi fantastični, imam ugovor do sledećeg leta. Vole ovde Hrvate, Delač je ostavio trag, a sad, ovim osvajanjem Kupa, verovatno i ja”.

Postoje stvari koje mu su ne dopadaju:

“Teško je u Srbiji, Zvezda i Partizan imaju ‘sudijski poguranac’. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvaliteta malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača”.

Jedan od njih je:

“Čuvao sam Nigerijca Umara Sadika, pa to je napadač od 20.000.000 evra. Došao je iz Rome, u Ligi Evrope se poigravao sa štoperima Mančester junajteda, Hari Megvajer je pored njega izgledao smešno”, zaključio je Bralić intervju!

PROČITAJTE JOŠ: