Jakovljević
FK Partizan
Jakovljević

FK Partizan

Stizu pokloni za porodicu Jakovljević, Foto: FK Partizan

Naime, Marija Jakovljević je sa svoja dva sina, koja pate od cerebralne paralize, i ćerkom Sandrom ostala na ulici, a onda je najstariji Mladen odlučio da uzme stvari u svoje ruke. Došao je do broja telefona Željka Pantića, novinara TV „Partizan“, i zamolio ga je za pomoć.

- Nalazio sam se u bolnici, gde su mi upravo rekli da moj sin Isaija ima tumor na mozgu. Tad mi je zazvonio telefon i obratio mi se Mladen Jakovljević sa svojom pričom. Rekao mi je da su žrtve porodičnog nasilja, da ih izbacuju na ulicu i da me moli za pomoć - počinje priču Pantić i nastavlja:

- Pričao mi je 10 minuta, a meni se sve vreme okretala soba. Rekao sam mu: „Upravo sam saznao da mi sin ima tumor na mozgu. Sutra je operacija i ukoliko sve prođe dobro, čujemo se za deset dana“. Na sreću, sve je prošlo kako treba, povezao sam ga s novinarima i emisija „Kuća od srca“ im je napravila novi dom. Ovo je najlepša priča mog života.

Jakovljević

FK Partizan

Partizan ih je učinio jačima, Foto: FK Partizan

Tužna priča porodice Jakovljević počela je na porođaju, kad su dva sina greškama lekara ostali invalidi, a potom su usledilo nasilje od oca.

- Sinovi Mladen i Dejan imaju dijagnozu cerebralne paralize jer je došlo do greške prilikom porođaja. Nisam smela da se porodim prirodnim putem, ali su me ipak porodili tako. Ćerka Sandra je rođena carskim rezom i ona je zdrava. Njihov otac je bio alkoholičar i bili smo žrtve porodičnog nasilja. Sve sam to izdržala zbog njih, ljubavlju smo sve pobedili. Mladen hoda, Dejan je u kolicima, ali ja sam optimista - kaže Marija.

Svi u porodici Jakovljević su navijači Partizana. Mladen je nekoliko puta dolazio na stadion u Humsku, a Dejan je to sada učinio prvi put.

Jakovljević

FK Partizan

Crno-beli časovi ljubavi, Foto: FK Partizan

- Imam tremu. Mnogo volim Gorana Zakarića - rekao je Dejan, a Mladen se zahvalio crno-belima:

- Hvala mnogo svima u Partizanu, te Željku Pantiću i Biljani Obradović, koji su nam pomogli da dobijemo krov nad glavom.

Komentari (2)

Nemanja

28.10.2018 15:12

Bravo za Pantica i nasu veliku crno belu instituciju!

goga

28.10.2018 18:28

Dali ste gledali tu " kuću od srca" ,dali ste videli na poligrafu koliko je majka lagala u vezi oca ,ako je poligraf merodavan za istinu i laż ,mogli ste videti sve njene laži ,možda je ustvari otac bio žrtva porodičnog nasilja.