SEKSI VANDA POSVAĐALA FAMILIJU "Jadni moj brate, OTVORI OČI, NE BUDI IDIOT"! Ikardija zbog pohlepne supruge napala i rođena sestra! (FOTO)

Kažu da je ljubav često - slepa. Da li je to slučaj koji se poslednjih godina dešava posrnulom kapitenu Intera?

Mauro Ikardi
Mauro Ikardi, Foto: AP

Tvrdoglavi Mauro Ikardi odbio je početkom godine da potpiše novi ugovor sa Interom zahtevajući drastičnu povišicu plate.

To nije bila njegova ideja, već Vande Ikardi, Maurove supruge i menadžerke. Kažu Italijani, toliko pohlepne i bahate da će mu ove godine možda i karijeru uništiti.

Ikardiju je Inter, posle odbijanja novog ugovora skinuo kapitensku traku, prebacivši ga u rezervni tim.

Vanda Ikardi
Vanda Ikardi, Foto: Instagram/wanda_icardi

Paralelno sa incidentom u kojem je Vanda Ikardi napadnuta na ulici u Milanu, oglasila se i Maurova sestra Ivana koja ne može da veruje koliko ga supruga "vrti oko malog prsta".

"Jadni moj brate, zašto nastavljaš da dozvoljavaš sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kad bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je stvarno stalo do tebe, ovo se ne bi događalo", napisala mu je Ivana na Tviteru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Happy New Year 2019💥💫 @wanda_icardi

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

Vanda je brzo reagovala, optuživši Ivanu da se Mauru javlja samo kad treba novac. Kapiten Intera stao je, jasno, na stranu supruge.

"To se neće dogoditi. Zašto ne pokušaš ovo vreme koje trošiš na mene iskoristiti na posao? Ništa nećeš postići ovom taktikom. Seti se da pitaš za novac nekog od šestorice preostalih braće. Nikad nisam video da pitaš za njih preko Tvitera. Doviđenja", napisao je Ikardi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Total Black ⚫️ A M E N ⚫️ #MI9 @amenstyle

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

Ivana mu nije ostala dužna.

"Nemam potrebu da za njih pitam na Tviteru. Oni se jave na telefon kada im dođe da me zovu. Oni nemaju takvu osobu iza sebe koja baca čarolije da bi popravila sliku o sebi. Prestani da budeš toliko glup i otvori oči. Vrati se i budi osoba koja si nekada bio", zaključila je prepisku Ivana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi