Olga Kalenčuk
instagram/olga_kalenchuk
Olga Kalenčuk

instagram/olga_kalenchuk

Olga Kalenčuk, Foto: instagram/olga_kalenchuk

Olga Kalenčuk već je skrenula pažnju ukrajinske javnosti kao zaštitno lice Šahtjora. Za atraktivnu plavušu čuli su i van njene domovine, pošto se pojavila uz teren na meču Lige Evrope u Rimu, gde je Šahtjor gostovao Romi. Njena pojava nije mogla da prođe nezapaženo.

Da je Olga primećena i veoma „tražena“ najbolje pokazuj podatak na društvenim mrežama, gde se praktično preko noći duplirao broj njenih pratilaca. Pre odlaska u italijansku prestonicu imala je 40.000 folovera na Instagramu, a onda je za 48 sati dobila još 34.000 novih pratilaca.

Najbolja atmosfera je na „Donbas areni“

Rođena u Donjecku, Olga je od malena je zavolela „Donbas arenu“, dom Šahtjora, jer je sa porodicom često dolazila na utakmice.

- Još u osnovnoj školi sam počela da odlazim na utakmice na „Donbas areni“. Atmosfera je uvek bila fantastična i uvek smo žestoko navijali za narandžasto-crne. Imala sam priliku da obiđem i ostale stadione u zemlji, ali se nijedan ne može uporediti sa domom Šahtjora - izjavila je lepa Olga, koja je škorpija u horoskopu.

Mnogi prvo primećuju njene duge i vitke noge, koje voli da ističe. Sjajnu, ali i vrlo savitljivu figuru ima zahvaljujući zdravoj ishrani, ali i svakodnevnim vežbama, o čemu svedoče i njene brojne fotografije sa treninga.

Fudbal nije slučajno izabrala, jer je njen brat Maksim profesionalni fudbaler, koji posle nastupa za nekoliko ukrajinskih klubova, trenutno igra u Belorusiji.

Zahvaljujući svom poslu upoznala je i velike fudbalske zvezde, poput Zinedina Zidana, čime se i hvali na društvenim mrežama.

Svakako ne predstavlja iznenađenje podatak da je učestvovala na raznim takmičenjima u lepoti, a nastupala je čak i u jednoj ukrajinskoj muzičkoj grupi.

PROČITAJTE JOŠ: